Erekció és diéta. A kapcsolat ott van, és úgy tűnik, az egészséges étrend, és gazdag antioxidáns anyagok valóban működik, mint a viagra. Hogy elmagyarázza, hogyan táplálkozás befolyásolhatja a férfi nem, egy tanulmány által végzett Jamin Brahmbhatt, urológus Orlando Health, számolt be az online újság férfi egészségügy.

Az erekció nem jön ki a hamburgerekkel, a sült krumplival, az idegekkel és az erókkal az eros nevében kell védekezni. A koleszterinszint növeléséért felelős zsírok károsítják a kardiocirkulációs rendszert. És a férfi nemiszervek is fizetnek érte.

Erekció és táplálkozás: a férfi nem gondossággal kezelendő…

Erekció és táplálkozás a férfi nem gondossággal kezelendő…Dr. Brahmbhatt összehasonlítja a péniszt ” egy luxusautóval.”Definíció, hogy az erősebb szex jóváhagyná, nem volt más, mint a gondozás és figyelem, hogy általában szentelt egy nagyon drága autó. Ahhoz, hogy az” egészség “egy autó, szükséges, hogy”jó” benzin. A motor megsérülne, ha dízelt vezetnének be a megfelelő üzemanyag helyett! Az egészséges étel, testmozgás és rendszeres karbantartás a válasz a teljes szexuális életre.

A megfelelő ételek növelik a tesztoszteron szintjét, erősítik a spermát és növelik az erekciót. Egyes ételeket egészséges szokásként, a libidó nagy kiindulópontjaként kell a férfi étrendbe foglalni. Ott kezdjük.

A tanulmány által végzett University of Texas Health Science Center Houstonban több mint 3700 férfi, megállapítja, hogy három csésze kávé garantálja a jó merevedési funkció. A koffein számos hatást vált ki a szervezetben, amelyek növelik a vérellátást az artériák a pénisz. Egy másik elem, amely segít a férfi szenvedély, a D-vitamin kutatók egy osztrák tanulmány a szex, megjegyezte, hogy a növekedés a D-vitamin az étrend, felszabadítja a tesztoszteron, valamint csökkenti a merevedési zavar kockázatát. A Nemzeti Egészségügyi Intézetek ajánlja, hogy 600 NE naponta, míg az endokrin társadalom megjegyzi, hogy néhány ember növelheti az adagot akár 1500-2000 NE naponta. Beszélje meg orvosával, hogy megtudja, milyen lehet az adag!

Ha rágondolsz egy kis Nasira, remek ötlet mogyorót választani. Úgy tűnik, hogy Törökországban tapasztaltak egy módszert, amely szerint 100 gramm dió vagy pisztácia jelentősen javított merevedési funkció, a képesség, hogy elérje az orgazmus, libidó, szexuális elégedettség, valamint a boldogság általában. Szintén a férfiak, akik a szárított gyümölcsök során sountini, volt egy növekedés a HDL, ” jó ” koleszterin.

Erekció: a C-vitamin csodákra képes

Erekció a C-vitamin csodákra képesEgy 10 éves tanulmány több mint 25,000 férfi, kutatók a Harvard Egyetem megállapította, hogy a férfiak, akik ettek élelmiszer gazdag néhány flavonoids-antocianins, flavanones, és flavones-volt alacsonyabb kockázatot, mint a fiúk, akik nem evett többet közülük. A hatás különösen erős volt a 70 év alattiak között.

Sőt, a férfiak, akik flavonoidokat tartalmazott gyümölcsök, mint az áfonya, eper, alma, citrusfélék. Ezek az élelmiszerek, vett legalább kétszer egy héten, csökkenti a koleszterin kockázatát akár 11%. Az artériák és az erek profitálnak belőle, és az erekció egy kis “segítséget”kap. Bebizonyosodott, hogy a mediterrán étrend jó a szívnek; magától értetődik, hogy a szívtől a férfi nemig, a lépés rövid…

A szívbetegség a merevedési zavar oka, és az egészséges táplálkozás elképesztő előnyökkel jár a férfiak szexuális életében. Gyümölcsök, zöldségek, egész magvak, extra szűz olívaolaj és halak kordában tartják a metabolikus szindróma tüneteit, és segítenek az erekció biztosításában.

C-Vitamin is elengedhetetlen, hogy egészséges sperma. Szerint a kutatás a University of Texas orvosi ág, még a nehéz dohányosok is javíthatja a sperma minőségét akár 15% – kal. Egy érdekes tény, különösen a megtermékenyítés szempontjából: a C-vitaminban gazdag étrend teszi a spermatozoa hosszabb élettartamú, ezért képes elérni a női tojás hosszabb ideig, mint a “lusta” kollégák. Zöld fény a sárga paprika, őszibarack és spenót: valódi garanciák az élvezet!

Mit Tegyek? Az erectilis dysfunctio valójában gyakran súlyosbítja a szorongás és a stressz, ezért a relaxáció elősegítheti az erekciót, Ha szükséges, fogyás: elhízás is hajlamosít a beteg az erectilis dysfunction, Óvszer vagy más biztonságos fogamzásgátló módszer használata: az ilyen viselkedés csökkenti a szorongást és a szexuális úton terjedő betegségek elkapásától való félelmet.

Beszéljen nyíltan a partnerrel a problémáról: a pár, kommunikáció elengedhetetlen, hogy kezelni bármilyen típusú zavar együtt, beleértve a merevedési zavar

Ha szükséges, kövesse a Párterápia

Ha szükséges, kövesse a Párterápia“Képzés szexuális öröm”: Kegel gyakorlatok elősegítheti erekció és kontroll ejakuláció.

Gyakorlás sport folyamatosan: gyakorlat úgy tűnik, hogy alapvető szerepet játszik az erekció szabályozásában, mivel növeli a vér áramlását, csökkenti a stresszt, segít megőrizni az ideális súlyt.

Akupunktúra: néhány beteg talál orvosságot az erectilis dysfuncture alatt akupunktúra.

Amikor az erectilis dysfunctio súlyos nehézségeket okoz a kapcsolat, ajánlott, hogy menjen át alaposabb orvosi vizsgálatok, hogy megértsék, mi okozza: általános hematokémiai értékelés tesztoszteronnal és prolaktin adagolással, vasoaktív gyógyszerek intracavern injekciója (ecocolordoppler penile), cavernosometry, dinamikus barlangográfia, dinamikus szelektív arteriográfia pénisz artériák.

Dohányzás, alkoholizmus és üledékes életmód: ez a három elem növeli az erectilis dysfunctio kockázatát; ezért az ilyen betegségben szenvedő betegeknek tartózkodniuk kell a dohányzástól és az alkoholtól, rendszeres testmozgást folytatva.

Fogyasztása bőséges étkezés: különösen a közösülés előtt, túl bőséges ebéd vagy vacsora megakadályozhatja vagy akadályozhatja erekció, különösen a hajlamos betegek.

Módosítsa a gyógyszer adagolását orvosi konzultáció nélkül. Annak ellenére, hogy egyes hatóanyagok ténylegesen gátolhatják az erekció fenntartását (pl. a prosztatarák kezelésére szolgáló gyógyszerek, vagy prosztata hipertrófia), ajánlott, hogy mindig beszélje meg orvosával, mielőtt megváltoztatja az adagot, vagy hagyja abba a gyógyszeres kezelés lehet felelős az erectilis dysfunctio.