A megismerés, az érzelmek és a viselkedés közötti kapcsolat alapvető, amikor arról van szó, hogy elmagyarázzuk, mi történik velünk. Az alacsony vágy problémáját nagyon különböző módon fogják megközelíteni, attól függően, hogy ki szenved. A kezelési megközelítés nagyon eltérő lesz attól függően, hogy egy 50 éves nő, aki alacsony vágyat tapasztal, vagy egy 25 éves nő, aki ritkán tapasztalt vágyat, és akit nem érdekel a nemi közösülés vagy partner keresése. társam. Különbség a különböző megközelítés, több nemi szervek a férfiak, több előzetes a nők.

A nő kifejezi az erotika iránti vágyat, amely különbözik az emberétől, ez nem jelenti azt, hogy blokkolt vagy rosszabb helyzetben van. Nem az a kérdés, hogy a nők nem adnak jelentőséget a közösülésnek, hanem az, hogy a férfiak nagyobb jelentőséget tulajdonítanak neki. Arról szól, hogy a nő megtudja, mi a “vágyaés nem próbál alkalmazkodni a férjéhez, mert ezt kell tenni.

A probléma sok problémát okoz a nők és a párok számára

1Ez a kérdés sok problémát okoz a nőknek és a pároknak.
Napi problémák (munkahelyi stressz, gyermekek,.) Általában befolyásolja a vágy több, mint az övé. Kapcsolat az életminőség és az erotikus vágy között. Ez nem arról szól, hogy nagyobb erotikus pontos vágyak, hanem egy jobb erotikus életminőség. Ha a nő gyors és / vagy “mágikus” megoldásokat akar a probléma megoldására, akkor hatalmas elégedetlenséget érezhet, ami frusztrációt okoz.

Mind ezek a kérdések a gondolkodás, a nők, amely gátolja az erotika: gondolkodás, a szex, mint kötelezettsége nem, nem vágy a partnerem fogja hagyni ezt az ügyet a társam lesz hűtlen el kell, hogy a szeretet nagyobb nem vagyok nő . Mindezek a gondolatok provokálni szorongás, szomorúság a nők. Szorongás kapcsolódik a puszta tény, amelynek szex. A klinikai gyakorlatban gyakori megfigyelni, hogy ha a férfiak közötti kapcsolatok száma eltér a nőkhöz képest, problémák merülnek fel. Ha az embernek a legnagyobb vágya van, gyakoribb kapcsolatot kezdeményez a nővel.

Ez utóbbi azt gondolhatja, hogy partnere nagyon igényes, és hogy a kapcsolat ne induljon el, a nő elkerüli az összes kapcsolatot az emberrel, oly módon, hogy csökkenti a szeretet minden kifejezését. Ő viszont elutasítottnak fogja érezni magát. Így a pár két tagja érzelmileg távolabbra kerül, és számos további probléma merül fel.
Negatív érzések a saját testével szemben, nem vonzóak
Képtelenség kifejezni az intimitást a saját testével.

A szexualitás nem tekinthető a kölcsönös szeretet kifejeződésének

A szexuális kapcsolatokat bizonyos időpontokban használják de a szexualitást nem tekintik a kölcsönös szeretet kifejezésének. Jellemzők a személyiség vagy a Személyiségzavar, hogy az ember nem tapasztalja erotikus illetve szexuális kapcsolat, mint a másik szeretet kifejeződése belül a pár, hanem az, hogy a kapcsolatok teljesíteni a különböző funkciók: vonzza a partner, gerjeszti a partnered, a mentesítés szorongás, konfliktusokat megoldani a szexuális kapcsolat, stb. Például egy Histrionikus személyiségzavarban szenvedő személy esetében az erotikus viselkedés nagyon széles, de nincs valódi vágy a szeretet kifejezésére a párban, csak a vágy, hogy a másikat kedveljük.

Csak akkor izgatottak, amikor látják partnerük izgalmát, vágyuk annak a függvénye, amit partnerük akar, izgatottak, hogy partnerük akarja őket, ez nem a saját testük öröme. Kapcsolati problémák, amelyek nem oldódnak meg. A házassági kapcsolat rossz minősége tartós vagy visszatérő fóbiás ellenszenv a szexuális kapcsolatokkal szemben, elkerülve a szexuális kapcsolatot egy szexuális partnerrel, ami aggodalomra ad okot.

A szexet féltik vagy elkerülik. Amikor túlsúlyban van a kapcsolatok iránti érdeklődés hiánya, alacsony szexuális vágyakkal kell szembenéznünk. De ha szorongást vagy félelmet érzünk a szexualitással kapcsolatos kérdésekben, akkor a szexuális kapcsolatokkal szembeni idegenkedésről beszélünk. Néhány ilyen ember nem képes fenntartani bizonyos szexuális tevékenységeket, például orális szexet, míg mások szorongást mutatnak minden olyan helyzetben, amely a szexhez kapcsolódik, például egy csók.

A problémát meghallgatják, az illető egyedülálló és szűz marad

6Néha, ha a problémát hallgatják, a személy egyedülálló és szűz marad; abban az esetben, ha partnerük van, ez a probléma komolyan rontja a házassági kapcsolatot. A szexuális fóbiák van egy intenzív elkerülése, mi kapcsolódik a szex, erotika miatt az intenzív szorongás, hogy a helyzetek termelnek. Személyes történelem, ahol szexuális támadások voltak. Nagyon korlátozó oktatás a szexről.

Jelentős nyomás a partnertől, amely “kényszeríti” a nőt szexre azáltal, hogy nagy haragot mutat, ha nem ért egyet velük. Valamiféle zavartság vagy meghatározás hiánya a személyben a szexuális identitás tekintetében. Úgy tűnik, hogy ez az embercsoport magasabb általános szorongást mutat a nemhez kapcsolódó helyzetekben. Az általános szorongásos zavarokkal való kapcsolat még lehetséges .

Összefüggés van az erotofób viselkedés és a szexuális gondolatok és a hisztérikus személyiségzavar között . Általában ezek olyan problémák, amelyeket bizonyos szintű szorongás okoz vagy tart fenn azokban az emberekben, akik túlzottan aggódnak a megfelelő szexuális működésük miatt. Gondolatok a közösülés helyes végrehajtásáról nagyon aktívnak kell lennem meg kell nézned . Szexuális képességemet jó benyomást kell hagynom.

Gondolatok a saját testéről, amelyek leválasztják a kapcsolatot: rájössz, hogy csúnya testem van látni fogod a hatalmas hasamat  ez a helyzet nem túl szexuális. Koncentrálva, hogy a partner izgatott, nem figyel az érzés, hogy tapasztal a szervezetben. A fenti gondolatok könnyen hagyja a “rossz íz a szájban”, valamint a feltétel a következő erotikus találkozások, néha vezethet hiánya a szexuális vágy. Személyiségjellemzők vagy személyiségzavarok, amelyek a szexuális kapcsolatok megtapasztalásának bizonyos módját konfigurálják.