Mint minden szövet, még azok is, amelyek alkotják a vázizom-rendszert, az idő kopásának vannak kitéve, de sokkal kevesebb, mint egy gondolja: az egészséges étrend és az aktív élet általában elég ahhoz, hogy jó állapotban tartsa. Trauma, rossz testtartás, fertőzések, étrendi egyensúlyhiány és anyagcsere zavarok a fő oka a betegségei, elsősorban, ízületi gyulladás, stressz, hormonális ingadozások és hangulat hozzájárul a rendszer károsodásához, vagy azért, mert gyulladásos állapotok idézik elő, mind azért, mert a növekedés és a csont anyagcsere szabályozott az agyalapi mirigy, a “vezérlő egység” a neuro-endokrin.

Osteoarthritis annak a következménye, hogy a chondrociták sejtszintű anyagcseréjének megváltozása-a sejtek alkotják a porc szövet, amely lehet, hogy több tényező miatt: trauma többé-kevésbé fontos, hogy a visszaélés a gyógyszerek és étkezési hibák, vagy gyulladásos állapotok, hogy hosszú távon okozza a pusztulását a kollagén szálak, amelyek fel porc. Íme a természetes tippek, hogy megakadályozzák.

Az alapvető jogorvoslati arthrosis ellen

Az alapvető jogorvoslati arthrosis ellenAz arthrosis elleni alapvető jogorvoslatok között vannak olyan nyomelemek, amelyek terápiás hatást gyakorolnak “a talaj” helyreállítása és kiegyensúlyozása a szervezet. Az ilyen típusú rendellenességek közül a leginkább mangán-réz javallt: a réz fokozza az immunrendszert, és erős antiszeptikus és gyulladásgátló hatást fejt ki, amely minden ízületi vagy reumás fájdalomra, valamint izomgörcsös állapotra hasznos. Növeli az elasztin termelését és kollagén képződését is. A mangán ellensúlyozza az öregedés degeneratív folyamatát, elősegítve a csontrendszer normális fejlődését és az izomkoordinációt. Adagolás: vegyen be egy injekciós üveg mangán-réz minden második nap, a ciklusok 2-3 hónap.

A krónikus arthritis az ajánlott nyomelem a réz-arany-ezüst vegyület, hogy ösztönözze a helyreállítási kapacitását egy szervezet jellemzi vitalitás hiánya, is hasznos ízületi gyulladás a közelmúltbeli vagy távoli trauma, vagy azt követően a krónikus gyulladásos állapotok, pszichofizikai depresszió. Adagolás: egy ampulla naponta egy hónapig, majd egy ampulla nyomelemenként kálium, magnézium és szilícium hat hónapig.

A csont-izomrendszer formájának megőrzése érdekében fontos bevezetni az A, B, E, C vitaminokban gazdag diétás élelmiszereket, mint például a magnézium, foszfor, kalcium, cink, szelén és különösen az esszenciális zsírsavak, amelyek szükségesek a sejtek megújításához. Nagyon hasznos a cél az, hogy egy kiegészítő Omega 3, amely amellett, hogy a hatékony gyulladáscsökkentő hatás természetes egy antioxidáns képes lassítani az öregedés porc. Egy kapszulát naponta kétszer, főétkezésekkel kell bevenni.

Boswellia helyett a jogorvoslat, hogy válasszon az akut arthritis annak nagy képességét, hogy ellensúlyozza a fájdalom, valamint megsemmisítése osteoarticularis szövetek. Adagolás: egy 300 mg-os tabletta. a Boswellia szárazanyagának 65% – ra titrálva, közvetlenül a két főétkezés után kell bevenni.

Homeopátiás anti-arthrosis jogorvoslatok

Homeopátiás anti-arthrosis jogorvoslatokA Kali carbonicum a leghatékonyabb homeopátiás az ízületi fájdalmak ellen, melyek hideggel és huzatokkal, valamint mozgással javulnak. Hígításkor 6 CH, 3 granulátum naponta háromszor vagy többször, a javulásig veszik be.

Bryonia alba jelzi az ízületi fájdalmak merülnek fel hirtelen, erőszakos, érzékeny, hogy a legkisebb mozdulatra javítani abszolút mozdulatlanság, vagy erősen összenyomja a fájó rész.  Hígításkor 7 CH, 3 granulátum kétóránként a fájdalom akut fázisában, javuláson alapuló hígítás történik.

Bamboo tabashir (Bambousa arundinacea)a demineralizációs arthrosis rugalmas, könnyű és robusztus, olyannyira, hogy keleten a szára használják vas helyett állványzat bambusz, bambusz összefoglalja önmagában az összes tulajdonságait egy fiatal és egészséges vázrendszer. Ez a megoldás minden esetben a csontszövet rossz mineralizációja és a porcok kopása miatt fellépő arthrosis kezelésére szolgál. Szilíciumban gazdag (több mint 77% – ban tartalmaz) kálium, kolin és betain, bambusz visszaállítja a csontsűrűséget és a kötőszövetek rugalmasságát, az egyensúlytalan ásványi anyagcserét, elősegíti a csontok kalcium rögzítését, erősíti az ínszalagokat. Adagolás: két tabashir bambusz kapszula naponta bő vízzel, megismételhető egy hónapos ciklusok.

Virág jogorvoslati arthrosis ellen

Virág jogorvoslati arthrosis ellenA gerinc kirakodtunk, anélkül, hogy észrevennénk, a” súlyok ” feltesszük magunknak – a fizikai is, hogy a pszichológiai, érzelmi, akik – az eredmény fenntartása állandó izom-összehúzódás, ami fellobban benned a szövetek, károsítja őket. Nem véletlen, hogy azok az emberek, akik a Kötelességtudatra összpontosítanak, szenvednek a legjobban, akik kevés teret adnak a személyes igényeknek. Ezen alanyok számára hasznos lehet néhány hónapig a tölgyből, Centauryból, Rockwaterből és ibolyából álló Bach virágok hígítása: ellazítja az izmokat, segít, hogy az életet jobban leválasszák.

Földig érve a gyökeresedés himalájai virága, földig süllyedve elősegíti a gerinctengely átrendeződését, a csontmátrix és a kollagén megújulását, gyógyítja a coccyx traumáit és gyulladásait. Ez lesz hozzá időről időre Bach virágok választani jellemzői alapján a fájdalmas tünetegyüttes:

Holly akut reumás tünetegyüttes kíséri láz, égő fájdalom az ízületek vagy kapcsolódó struktúrák. Ez kíséri fenyő autoimmun polyarthritis.

Willow pedig Crab Apple vannak a virágok tartalmazza a hígítási-bázis minden esetben a krónikus reuma, degeneratív, valamint deformáló arthrosis, ankylopoetica, periarthritis, ínhüvelygyulladás, bursitis, valamint mennyiségű ízületi folyadék.

Verbéna és Agrimónia a virágok, hogy válasszon a fájdalmas tünetek nagyon intenzív, megjelölt duzzanat, vastag kínzó elviselhetetlen, hogy megakadályozza mind az alvás, mind a tevékenység, és úgy tűnik, hogy soha nem szűnik meg.