A homlok ráncai vízszintes vonalak a homlokán, amelyek a szemöldök felemelésekor fordulnak elő. Olyan érzéseket és emberi érzelmeket közvetítenek, mint a félelem, a meglepetés és a boldogság.

Miért jelennek meg a homlok ráncok

Miért jelennek meg a homlok ráncokA homlok ráncait a frontalis izom hatása okozza a homlokon. Ez az izom összehúzódik, amikor felemeljük a szemöldökünket. A frontalis izom felemelése felemeli a homlok bőrét, és homlokráncokat okoz, amelyek a homlokunkon vonalakként jelennek meg.

Néhány ember természetesen inkább kifejezőbb, és emelje fel a szemöldökét sokszor a nap folyamán, amikor fiatalok vagyunk, a bőrünk visszapattan, amikor abbahagyjuk a szemöldök felemelését, de ahogy öregszünk, a bőr hajlamos egy állandóbb vonalat alkotni a homlokán.

Hogyan lehet megakadályozni a homlok ráncait

Hogyan lehet csökkenteni a homlok ráncaitAz öregedés természetes folyamat, azonban vannak olyan életmódbeli tényezők, amelyek hatással lehetnek arra, hogy milyen korán alakulhatnak ki vonalak és ráncok. Ha tudatában vagyunk ezeknek a tényezőknek, és konkrét életmódbeli változásokat hozunk létre, lehetséges lehet ezeknek a ráncoknak a kialakulását és súlyosságát befolyásolni.

A homlok izom túlzott használatának csökkentése

Az emberi kifejezéseket a családtól, a barátoktól és az emberektől tanuljuk, akikkel az életünkben találkozunk, felemelhetjük a szemöldökünket, hogy érdeklődést mutassunk valami iránt, vagy amikor meglepődünk. Az arckifejezések a kommunikáció fontos részét képezik, azonban az emberek, akik általában nagyon kifejezőek, azt tapasztalhatják, hogy a vonalak általában korábban jelennek meg, mint mások.

A harmincas lehet észre, hogy a vonalak jelen vannak a homlokán, még akkor is, amikor nem vagyunk kifejezni, vagy neveljük fel a szemöldökét, ez azért van, mert a bőr, mint bármely anyag, az idő múlásával, ha van hajtva egy út, többször is maradandó nyomot hagy, állandó ráncok, a bőr hajlamos formában mélyebb sort. A homlok mozgásának csökkentésével segíthetünk megelőzni a homlokráncok korai kialakulását.

Próbáljon tudatosan tudatában lenni annak az időnek, amikor felemelheti a szemöldökét. Ha úgy találja, hogy Ön természetesen kifejező, és hajlamosak emelni a szemöldökét gyakran beszélgetés közben, próbálja meg, hogy tudatosan tisztában az idő, hogy ezt, majd próbálja megtörni a szokás.

Mit kell tennie

Mit kell tennieA kozmetikai termékek és bőrkezelések megfelelő kombinációja javíthatja a bőr megjelenését és textúráját, késleltetheti a bőr egészségének romlását, és egy idő alatt csökkentheti a homlokráncok megjelenését.

Valamint étkezési jótékony antioxidánsok azáltal, hogy egy gazdag étrend, friss gyümölcs, zöldség is tudunk biztosítani a bőr antioxidánsok által alkalmazása közvetlenül a bőr, ami segít, hogy a bőr a védelem szüksége van helyileg, közvetlenül, ahol szükség van rá. A lokális Anitioxidánsok, mint például a C-Vitamin és az E-vitamin a bőrápoló márkákon keresztül kaphatók, és közvetlenül a bőrbe hatolhatnak be, és bizonyítottan előnyösek a bőr egészségére nézve.

A bőr folyamatosan regenerálódási ciklusban van, ahol új bőrsejteket állítanak elő, a felső rétegben pedig idősebb bőrsejtek vannak jelen. Ezeket az idősebb bőrsejteket néha egyenetlen mintázatban lehet elhelyezni. Bizonyos körülmények között, különösen a száraz bőr, az elhalt sejtek válhat nagy számban, így a bőr egy durva, száraz, unalmas megjelenés.

Hámlasztó termékek, krémek, cserjések lehet eltávolítani a felső réteg a bőr, felfedve az alsó réteg az új bőrsejtek, így a bőr sima, friss, fiatalos megjelenés. A mikrodermabrázió gépcsúcsot használ az elhalt bőrsejtek automatikus eltávolítására, valamint a hámlás elvét használja a bőr textúrájának javítására.