Egy séta, néhány olivabogyó és egy meditációs foglalkozás naponta. Ez az a recept, amely képes megoldani egy enyhe magas vérnyomás ma. Ha a maximális nyomás nem haladja meg a 140-150 milliméter higany, és a minimum nem haladja meg a 90-98, 8 esetben a 10 mA lehet beavatkozni gyógyszer nélkül. Elegendő az asztalnál és szabad időben változtatni a szokásokon, és négy hónapon belül az értékek a normába esnek. Egy tanulmány Assaf Harofeh orvosi központ Izraelben bebizonyította.

Séta egy tartós ütemben

Séta egy tartós ütemben“Gianfranco Parati, az Istituto auxologico italiano Milánói kardiológiai osztályának igazgatója,” amellett, hogy csökkenti a nyomást, súlycsökkenést és pozitív hatást gyakorol a koleszterinre, a trigliceridekre és a vércukorszintre. Előny azok számára is, akik már szed gyógyszert, amely gyakran csökkenti az adagokat.

20 percen át minden nap gyors tempóban sétálva mozgásba lendül a test minden szerve és berendezése. Kivételes nyomással. Egy hónap elég, és a maximális Merkúr hat milliméter-re való csökkenésének értékei.

Ha egy kezdő, hogy utolérjék a tempót kérjen segítséget az egyik a sok ingyenes apps, hogy lehet letölteni a smartphone: sok ezek közül, valójában, igazi edzők, akik irányítják az útvonalat, és ellenőrizze a sebességet a lépés. És a séta végén arról is tájékoztatnak, hogy hány kalóriát fogyasztottál el.

Ha a városban él, kerülje az útvonal forgalmas utak: micro-por, amely része a szennyező anyagok, károsíthatja a falak az erek. És hosszú távon a vérnyomás emelkedését okozza.

Tegyen óvintézkedéseket a táplálkozás

Tegyen óvintézkedéseket a táplálkozásIs otthon lehet, hogy a mozgás, például, beltéri evezés, azaz evezés. Előnyeit az alkalmazott fiziológia amerikai tudományos folyóiratában közzétett tanulmány bizonyította. Öt-tíz percig tart egy nap, és több mint három hónap, ez a sport segít, hogy erősítse a tevékenység a szívizom. Ennek eredményeként a vérkeringés is javul, és a vérnyomás értékek csökkennek.

Néhány egyszerű szabályok az asztalnál, nem csak egyensúly a nyomás, de csökken körülbelül két font havonta, és felére csökkenti a kockázatot, hogy a szív. A visszaigazolás az Alabamai Egyetem tanulmányából is származik, melyet hét évig folytattak 36 ezer nő és 40 ezer férfi részvételével. Között a jó szokások, hogy nem túlzásba élelmiszerekkel, amelyek túl sok nátriumot tartalmaznak. Mint például a készételek, kolbászok, pácolt termékek és snackek. Is próbálja csökkenteni a részesedése a só a konyhában. És még több gyógynövényhez folyamodni.

A nyomás az is fontos, hogy a fehérje a lemez mind ebéd, vacsora, különösen, hal, fehér hús, hüvelyesek: segít a nyomás alacsonyabb, mint az Amerikai szakértők a School of Medicine-ben a Boston próbáltam. Ne felejtsük el, végül, minden étkezés egy része zöldség: a legtöbb tartalmaz sok C-vitamin, hatékony csökkenti a nyomást. Ne hagyja ki az olajbogyó, gazdag hidroxitirozol, az anyag hasznos a falak a vénák.

Sokkal inkább, mint a nyomás ellenőrzése, fel kell fegyverezni magát egy centiméterrel, mérje meg a derék, majd ossza meg az eredményt kapsz, hogy a magassága. Ha ez több mint 0.5 azt jelenti, hogy felhalmozódott súly különösen a hason és a csípőn. És a zsír a hason az egyik fő oka a magas vérnyomásnak. Mert minden extra kilogrammban egy milliméternyi higany növeli a vérnyomást.

Meditálás a stressz ellen

Meditálás a stressz ellenNem csak ez. Szerint a legújabb tanulmányok, azok, akik a “apple” alakú, jellemző azok, akik a “kibővített” derék, nagyobb a kockázat a szív. Valójában tízből kilenc esetben a koleszterinszint és különösen a “rossz” koleszterinszint meghaladja a normát. De ez egy vörös riadó, ami visszajöhet, ha elkötelezed magad. Miközben leöntöd a szalonnát és megszárítod a tekercseket a csípőn, elkezded az anyagcserét is, segítve a koleszterin visszatérését a normális kerékvágásba.

Ha gyakran ideges, kap a szokás, hogy szenteljen egy negyed óra minden nap meditációs gyakorlatok. Ez jó a nyomás, amint azt egy tanulmány által végzett kutatók a Harvard Egyetemen. Szakértők, sőt, látták, hogy a szervezet azok, akik rendszeresen követik a meditatív technika, sikerül jobban reagálni a feszültség. És ez jó azoknak, akik hipertenzívek, mert a stressz kiugrások kiválthatják az adrenalin túlzott növekedését, a neurotranszmitter, ami felgyorsítja a szívverést, és a vérnyomás hirtelen emelkedését okozza.

A meditáció viszont a jólét úgynevezett hormonjait stimulálja, amelyek a körben maradnak, és ellensúlyozzák a feszültséget. Szeretnél kipróbálni egy gyakorlatot? Ülj kényelmesen és számolj 1-től 10-ig. Mentálisan megjeleníteni minden számot és “nézni” azt ugyanolyan figyelmet lehet kapni, ha nézi a ruhát, amit tetszik. A végén lazítsa meg a vállát és a karját, és lassan álljon fel.ng gyógyszeres kezelés