Bakker Holland

Arthrosis és arthritis, megelőzés és természetes gyógymódok

Arthrosis és arthritis, megelőzés és természetes gyógymódok

Mint minden szövet, még azok is, amelyek alkotják a vázizom-rendszert, az idő kopásának vannak kitéve, de sokkal kevesebb, mint egy gondolja: az egészséges étrend és az aktív élet általában elég ahhoz, hogy jó állapotban tartsa. Trauma, rossz testtartás, fertőzések, étrendi egyensúlyhiány és anyagcsere zavarok a fő oka a betegségei, elsősorban, ízületi gyulladás, stressz, hormonális ingadozások és hangulat hozzájárul a rendszer károsodásához, vagy azért, mert gyulladásos állapotok idézik elő, mind azért, mert a növekedés és a csont anyagcsere szabályozott az agyalapi mirigy, a “vezérlő egység” a neuro-endokrin.

Osteoarthritis annak a következménye, hogy a chondrociták sejtszintű anyagcseréjének megváltozása-a sejtek alkotják a porc szövet, amely lehet, hogy több tényező miatt: trauma többé-kevésbé fontos, hogy a visszaélés a gyógyszerek és étkezési hibák, vagy gyulladásos állapotok, hogy hosszú távon okozza a pusztulását a kollagén szálak, amelyek fel porc. Íme a természetes tippek, hogy megakadályozzák.

Az alapvető jogorvoslati arthrosis ellen

Az arthrosis elleni alapvető jogorvoslatok között vannak olyan nyomelemek, amelyek terápiás hatást gyakorolnak “a talaj” helyreállítása és kiegyensúlyozása a szervezet. Az ilyen típusú rendellenességek közül a leginkább mangán-réz javallt: a réz fokozza az immunrendszert, és erős antiszeptikus és gyulladásgátló hatást fejt ki, amely minden ízületi vagy reumás fájdalomra, valamint izomgörcsös állapotra hasznos. Növeli az elasztin termelését és kollagén képződését is. A mangán ellensúlyozza az öregedés degeneratív folyamatát, elősegítve a csontrendszer normális fejlődését és az izomkoordinációt. Adagolás: vegyen be egy injekciós üveg mangán-réz minden második nap, a ciklusok 2-3 hónap.

A krónikus arthritis az ajánlott nyomelem a réz-arany-ezüst vegyület, hogy ösztönözze a helyreállítási kapacitását egy szervezet jellemzi vitalitás hiánya, is hasznos ízületi gyulladás a közelmúltbeli vagy távoli trauma, vagy azt követően a krónikus gyulladásos állapotok, pszichofizikai depresszió. Adagolás: egy ampulla naponta egy hónapig, majd egy ampulla nyomelemenként kálium, magnézium és szilícium hat hónapig.

A csont-izomrendszer formájának megőrzése érdekében fontos bevezetni az A, B, E, C vitaminokban gazdag diétás élelmiszereket, mint például a magnézium, foszfor, kalcium, cink, szelén és különösen az esszenciális zsírsavak, amelyek szükségesek a sejtek megújításához. Nagyon hasznos a cél az, hogy egy kiegészítő Omega 3, amely amellett, hogy a hatékony gyulladáscsökkentő hatás természetes egy antioxidáns képes lassítani az öregedés porc. Egy kapszulát naponta kétszer, főétkezésekkel kell bevenni.

Boswellia helyett a jogorvoslat, hogy válasszon az akut arthritis annak nagy képességét, hogy ellensúlyozza a fájdalom, valamint megsemmisítése osteoarticularis szövetek. Adagolás: egy 300 mg-os tabletta. a Boswellia szárazanyagának 65% – ra titrálva, közvetlenül a két főétkezés után kell bevenni.

Homeopátiás anti-arthrosis jogorvoslatok

A Kali carbonicum a leghatékonyabb homeopátiás az ízületi fájdalmak ellen, melyek hideggel és huzatokkal, valamint mozgással javulnak. Hígításkor 6 CH, 3 granulátum naponta háromszor vagy többször, a javulásig veszik be.

Bryonia alba jelzi az ízületi fájdalmak merülnek fel hirtelen, erőszakos, érzékeny, hogy a legkisebb mozdulatra javítani abszolút mozdulatlanság, vagy erősen összenyomja a fájó rész.  Hígításkor 7 CH, 3 granulátum kétóránként a fájdalom akut fázisában, javuláson alapuló hígítás történik.

Bamboo tabashir (Bambousa arundinacea)a demineralizációs arthrosis rugalmas, könnyű és robusztus, olyannyira, hogy keleten a szára használják vas helyett állványzat bambusz, bambusz összefoglalja önmagában az összes tulajdonságait egy fiatal és egészséges vázrendszer. Ez a megoldás minden esetben a csontszövet rossz mineralizációja és a porcok kopása miatt fellépő arthrosis kezelésére szolgál. Szilíciumban gazdag (több mint 77% – ban tartalmaz) kálium, kolin és betain, bambusz visszaállítja a csontsűrűséget és a kötőszövetek rugalmasságát, az egyensúlytalan ásványi anyagcserét, elősegíti a csontok kalcium rögzítését, erősíti az ínszalagokat. Adagolás: két tabashir bambusz kapszula naponta bő vízzel, megismételhető egy hónapos ciklusok.

Virág jogorvoslati arthrosis ellen

A gerinc kirakodtunk, anélkül, hogy észrevennénk, a” súlyok ” feltesszük magunknak – a fizikai is, hogy a pszichológiai, érzelmi, akik – az eredmény fenntartása állandó izom-összehúzódás, ami fellobban benned a szövetek, károsítja őket. Nem véletlen, hogy azok az emberek, akik a Kötelességtudatra összpontosítanak, szenvednek a legjobban, akik kevés teret adnak a személyes igényeknek. Ezen alanyok számára hasznos lehet néhány hónapig a tölgyből, Centauryból, Rockwaterből és ibolyából álló Bach virágok hígítása: ellazítja az izmokat, segít, hogy az életet jobban leválasszák.

Földig érve a gyökeresedés himalájai virága, földig süllyedve elősegíti a gerinctengely átrendeződését, a csontmátrix és a kollagén megújulását, gyógyítja a coccyx traumáit és gyulladásait. Ez lesz hozzá időről időre Bach virágok választani jellemzői alapján a fájdalmas tünetegyüttes:

Holly akut reumás tünetegyüttes kíséri láz, égő fájdalom az ízületek vagy kapcsolódó struktúrák. Ez kíséri fenyő autoimmun polyarthritis.

Willow pedig Crab Apple vannak a virágok tartalmazza a hígítási-bázis minden esetben a krónikus reuma, degeneratív, valamint deformáló arthrosis, ankylopoetica, periarthritis, ínhüvelygyulladás, bursitis, valamint mennyiségű ízületi folyadék.

Verbéna és Agrimónia a virágok, hogy válasszon a fájdalmas tünetek nagyon intenzív, megjelölt duzzanat, vastag kínzó elviselhetetlen, hogy megakadályozza mind az alvás, mind a tevékenység, és úgy tűnik, hogy soha nem szűnik meg.

Exit mobile version