Bakker Holland

A kezdeti héttel az ültetés után szükség van rá,

A sűrű ültetés lehetséges csak egyes tartományok időtartama

Megfelelő intenzitású napsugárzás növekvő március július sikerült növekszik a cserepes krizantém a termesztés a cserepes krizantém szükséges használni, egészséges, abszorpciós kombinációja bolygó egy magas aránya humusz mint 50 % tőzeg az előkészítő munka, a talaj hozni egy többkomponensű növényi táplálékot. Kiváló minőségű növények érhető el a rutin prihnojováním 2-től.

Egy héttel azután, hogy a nasázení termékeny lehetőség a magasabb anyag, a nitrogen szerint a kívánt dimenzió a növény fogadási l zakořenělý filé egy fazék 9 – 10 cm-es, 3 dugványok egy fazék 11 – 12 cm, 5 dugványok egy fazék 14 – 15 cm-t. Az egy virágcserép, hogy elhelyezni, egyenletesen erős szőlővesszők a tavasz, illetve a nyári időtartama zaštipujeme fiatal növények nagyjából 2 hét után nasázení lap, valamint ugyanakkor a növények helyeztük.

Különösen az első három hét után nasázení van szükség,

Hogy megakadályozzák a hervadó növény, amely kedvezőtlen hatással van az elágazás a hajtások tartani egy magasabb a levegő páratartalma ebben az időszakban a dlouhodenními feltételek kezdődik normális zatemňováním ugyanabban az időben, amikor a növények zaštípnuty vagy egy pár nappal azelőtt, hogy a zaštípnutím csak amikor a nő vzrůstných tartományok növények homályos azonnal után nasázení cserépben.

A rövidítés a méret a hajtások, a növények spray retardantem Alar 0,3 %, amikor a hajtások oldalán után zaštípnutí 1,5 – 2 cm hosszú durván 2 hét után a zaštípnutí a vzrůstnějších kiválasztott terápia mi ismétlődő után további 10 – 12 nap. Cserepes krizantém valójában tartozó mögött, mintegy a színe virága rügyek, a szervező a virág október végén, azonban lehetséges, hogy sötétedő megszünteti a központban szeptember ültetés 10 héten válogatás 1. 8., tompítása 15. 8. – 15. 9. Egy érdekes lehetőség a gazdálkodásban, a cserepes krizantém október végén zatemňováním egy tartama két hét.

Ebben az esetben, a dugványok fogad be edények már a múlt év július valamint két hét után ők darken időszak után 14 nap. A magas színvonalú cserepes krizantém csökken a túlzott vastagsága növények amikor a nő 3 növények egy pot maximális száma 16 – 20 edények m2 növekvő terület ha a nem megfelelő táplálkozás, valamint az öntözés amikor egy növény, rovar tripszek, klopuška, levéltetvek, valamint glow-worm tipikus termesztése krizantém a vágás a rendes gazdálkodás, a krizantém a problémák elsősorban fűtetlen.

Vagy melegíteni műanyag melegházak,

üvegházak a növényeket termesztenek a késő lehet, hogy június végén, ritkán az első félidőben július a késő növekvő csökkenti a magas minőség, a virágok. Termesztett növények, később már nezaštipují is nőtt, mint egy jednovýhonové. A szegényebb bővülő feltételek, az, hogy általában megszűnt, vagy zaštipovat korábban sok tartományok reagál a kedvezőtlen külső feltételek korai kialakulását virágrügyek. A kényszer, a vegetatív fejlődés, valamint az alapító a virágrügyek fenntartja a csökken a páratartalom az altalaj, a táplálkozás hiánya, melegszik is erős napsugárzás.

Hogy kellően megszórva is gyökeresedés után műtrágya, nitrogén műtrágya vagy teljes műtrágya nagyobb százalékban nitrogen zaštipování növények jótékony eredménye, a nyugalmat, a virágzik a növény növények 2 3 hajtások lehet elérni ugyanazt a minőségi virágok, mint jednovýhonové, ha a sűrűség a szárak minden helyen arányos zaštipuje finoman csak egy apró csúcs, valamint a növény levelei 6 – 8 lehullott levelek.

Egyszer alakulnak hajtásokat, így a legerősebb 2 vagy 3, a többiek szünet a vastagsága a nezaštipovaných jednostonkových növények 45 db/m2 vonatkozó 15 x 18 cm, a vastagsága a zaštipovaných 16 – 20 db/m2 25 x25, mint 25 x 20 cm.

A nagyobb sűrűségű mindig csökkenti a méretét, a virágok, valamint a minőség a szára. Elengedhetetlen az erős segítséget hálózat, különösen erőteljesen bővülő kínálatunkból a rendszeres társadalom sem számít, kihasználva hasonlóképpen egyes tartományok a szabályozott gazdálkodás. Gyakran felnőtt kiválasztott Snowdon, a Sétány, amely a telepítési június végén, valamint az első felét július nezaštipované általában virágok befejezése előtt október.

Exit mobile version